filmfestival

Op Reis

Geniet van de voorzomer op Vlieland én van een midweek in mei met roadmovies met een hoog feelgoodgehalte.

een midweek wo 15 t/m vr 17 mei

Terug op veler verzoek: het festival met het hoogste feelgoodgehalte van het seizoen. Eind vorig jaar reisden we, tot groot enthousiasme van het publiek, al eens in drie dagen in zes heerlijke films de wereld over, in mei komt dit programma nog een keer terug als midweek.

Verre einders, toevallige ontmoetingen, exotische bestemmingen. Per auto, bus, taxi en lijkwagen gaan we tijdens deze midweek op reis over verschillende continenten. Speciaal voor iedereen die in de lente behoefte heeft aan wat buitenlands avontuur kozen we de mooiste reisfilms van de afgelopen jaren uit. Van tragikomische roadmovie tot een exotische thriller en van een ontroerend reisverslag tot een grenzeloze feelgoodfilm. Uiteraard met prachtige landschapsbeelden. Ondertussen lonkt buiten de filmzaal het eiland. Opgelet: vijf van de zes films waren al eerder te zien tijdens ons festival in november.

Arrangement
Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Het Loodshotel, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht – bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweekend aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €224 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag vanaf €44 voor een eenpersoonskamer.

Ontvang 30% korting op je bootticket
Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tip
Vindt u het arrangement te kort? Dan kunt u bij een midweek meestal ook eerder komen om extra te genieten van Vlieland. Geef dit duidelijk aan in uw aanvraag.

OM HET BOEKINGSKADER UIT TE KLAPPEN EN EEN KEUZE TE MAKEN UIT DE HOTELS KLIKT U HIERBOVEN OP DE DATUM MET HET PIJLTJE.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

MidweekProgramma
Woensdag21:15
Donderdag10:30 – 16:30 – 20:30
Vrijdag10.30 – 14.15

Het volledige programma zien? Log dan in als Sleutelhouder.

vr 28 t/m zo 30 juni
1 weekend
filmfestival

Nederlands Kampeerfilmfestival

Onze feestelijke seizoensafsluiter én leukste begin van de zomervakantie: het Nederlands Kampeerfilmfestival; met films over kamperen, slapen in tenten en…

Laatste plaatsen info
vr 4 okt t/m zo 10 nov
Locatie: Zaal 1 4 midweken6 weekenden
filmfestival

Het Spannende Noorden

Het filmfestivalseizoen begint traditioneel in oktober en november met de spannendste Scandinavische drama's en thrillers.

vr 15 nov t/m zo 1 dec
1 midweek3 weekenden
filmfestival

Naar het Zuiden

Voor iedereen die behoefte heeft aan wat zon overwinteren we in november in Zuid-Europa en kozen we de mooiste films…

vr 6 t/m zo 15 december
2 weekenden
filmfestival

IDFA op Vlieland

Kom in december een weekend kijken naar documentaires van wereldklasse en ondertussen uitwaaien en ontspannen op een waddeneiland.

vr 20 dec t/m zo 5 jan
2 weekenden
filmfestival

Smakelijk Eten

Hoe kun je het jaar beter afsluiten óf beginnen dan met een portie heerlijke feelgoodfilms. Eind december en begin januari…