Annuleringsregels Podium Vlieland voor filmweekendarrangementen met overnachting

De annulering door de klant dient schriftelijk via brief of email gedaan te worden aan Podium Vlieland. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail. De betaalde reserverings-/boekingskosten worden niet vergoed.

  • Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum kan de klant kosteloos annuleren (minus reserveringskosten van €15).
  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan Podium Vlieland te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan Podium Vlieland te betalen.
  • Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan Podium Vlieland te betalen.

In geval van ‘no-show’, het zonder annulering niet gebruik maken door een gast van een geboekt en betaald arrangement vervalt het recht op enige vorm van restitutie.

Podium Vlieland raadt u ten aller tijde aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Een dergelijke verzekering kunt u afsluiten bij een reisverzekeraar (vaak de verzekeringsmaatschappij waar ook uw andere verzekeringen zijn afgesloten) of een bank. Bedenk wel dat de verzekering kort na boeking moet worden afgesloten. Veel doorlopende reisverzekeringen hebben overigens een losse annuleringsverzekering automatisch ingebouwd. Wanneer u een losse annuleringsverzekering af wilt sluiten, dan is De Europeesche een gedegen keuze.

Op de arrangementen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing, de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en recreatiebedrijven diensten verlenen en overeenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s-Gravenhage.