Festival-arrangementen
Tijdens de filmfestivals biedt Podium Vlieland doorgaans arrangementen aan in samenwerking met diverse hotels. Bij deze arrangementen zijn de hotelovernachtingen met ontbijt, de fietshuur en een filmprogramma inbegrepen.

Verblijf op Vlieland
Voor het boeken van een vakantie op Vlieland vind u op de website Vlie.nl het grootste aanbod aan vakantieverblijven op het eiland. U kunt ook terecht bij de VVV Vlieland Vlieland.net of bel 0562-451111.

Bootreis
De overtocht naar Vlieland wordt verzorgd door Rederij Doeksen. Er vertrekken dagelijks meerdere veer- en sneldiensten. Op de website van Rederij Doeksen kunt u via een handige reisplanner uw veerdienst uitkiezen en gemakkelijk uw ticket boeken. Kijk voor meer informatie, de reisplanner en direct boeken op www.rederij-doeksen.nl of bel 088-9000 888.

Korting op overtocht bij filmweekenden
Bezoekers van onze filmweekenden krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. NB: Deze korting is alleen geldig bij online boekingen via www.rederij-doeksen.nl en niet aan de balie van de veerterminal in Harlingen.

Opgelet: de code geldt op de site van Rederij Doeksen voor twee personen. Wanneer u met meer personen reist, dient u meerdere keren te boeken. Bijvoorbeeld: u reist met drie personen. Eerst boekt u via www.rederij-doeksen.nl een overtocht voor twee personen. U voert de kortingcode in en krijgt 30 procent korting. Vervolgens boekt u nogmaals via de site een overtocht voor één persoon. U voert dezelfde kortingcode in en krijgt nogmaals 30 procent korting.

De code is alleen geldig in de periode waarin u het filmweekend geboekt heeft. De code gaat in vanaf donderdag en is geldig tot en met maandag. U kunt dus een dag eerder komen, of een dag langer blijven. Wanneer u langere tijd op Vlieland verblijft is de korting helaas niet geldig. De korting is alleen van toepassing op het standaardtarief van Rederij Doeksen en geldt niet voor de extra toeslag voor de sneldienst of voor een overtocht met de Waddentaxi.

Reis naar Harlingen-Haven
De haven van Harlingen is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein en bus. In de buurt van de afvaartkade is een dag en nacht bewaakt parkeerterrein voor lang parkeren. Ook is er een parkeergarage bij de veerbootterminal voor kort parkeren.

Vanaf station Leeuwarden vertrekken elk half uur stoptreinen naar station Harlingen Haven. Er zijn ook directe busverbindingen met Harlingen Haven vanuit Alkmaar en Leeuwarden. Alle vertrek- en aankomsttijden kunt u opvragen bij de OV Reisinformatie op www.9292ov.nl of bel 0900-9292 (50 ct pm).