filmfestival

Het Spannende Noorden

Een stel Noorse kinderen speelt een dodelijk spel, een Deens echtpaar staat elkaar naar het leven en Zweedse bankrovers krijgen hulp uit onverwachte hoek. Geniet een heel weekend of hele midweek van de beste Scandinavische films.

een weekend en twee midweken vr 1 sep t/m wo 20 dec

Een weekend of midweek vol films met complexe intriges, ontroerende verhalen, noordelijke landschappen en heel veel spanning, speciaal geselecteerd voor fans van tv-series als ‘The Bridge’, ‘Those Who Kill’, ‘The Sandhamn Murders’, ‘Beck’ en ‘The Hunters’.

Zeven weekenden en vijf midweken
29 september t/m 12 november

Arrangement
Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, Het Loodshotel en Hotel Zeezicht – bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en –midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €44 voor een eenpersoonskamer.

Ontvang 30% korting op je bootticket
Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tip
Vindt u het arrangement te kort? Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland. Geef dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Het volledige programma zien? Log dan in als Sleutelhouder.

Haal alles uit je verblijf op Vlieland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sodales nisi pulvinar sem porttitor elementum. Aenean fringilla tellus augue, nec egestas eros lobortis ac. Nam ut turpis ipsum. Fusce consequat elementum.

vr 23 feb t/m vr 1 mrt
1 midweek1 weekend
filmfestival

Naar de Wildernis

Een filmfestival speciaal voor de liefhebbers van overdonderende landschappen, spectaculaire natuurbeelden en ontroerende verhalen. Is er een betere plek om…

vr 1 t/m zo 3 maart
1 weekend
filmfestival

Aan het Hof

Hoe kun je het voorjaar mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol koninklijke kostuumdrama’s en lange strandwandelingen.…

vr 8 t/m zo 24 maart
2 midweken3 weekenden
filmfestival

De Eenzame Speurder

In maart bieden we drie dagen spanning met de beste politiedrama’s en tussendoor lekker ontspannen in de Vlielander natuur. We…

vr 5 t/m zo 21 april
2 midweken3 weekenden
filmfestival

Naar Buiten

Beleef in april de mooiste verhalen van het platteland en geniet ondertussen van de frisse eilander buitenlucht. Prachtige filmische landschappen,…

wo 15 t/m vr 17 mei
1 midweek
filmfestival

Op Reis

Geniet van de voorzomer op Vlieland én van een midweek in mei met roadmovies met een hoog feelgoodgehalte. Terug op…