filmfestival

De Eilanden van Goed en Kwaad

Kom in januari drie dagen eilandhoppen in de filmzaal met de mooiste en ontroerendste zoutwaterverhalen en waai ondertussen uit op het strand en in de duinen.

drie weekenden vr 10 t/m zo 26 januari

Prachtige landschappen en ontroerende eilander verhalen. In januari neemt filmprogrammeur en schrijver Adwin de Kluyver de bezoekers mee op een filmische eilandreis aan de hand van zijn nieuwe boek De eilanden van goed en kwaad.

In zes speelfilms en documentaires hoppen we van zonnige vakantiebestemmingen naar stoere eilander gemeenschappen die te midden van de grote, eindeloze natuur een bestaan hebben opgebouwd. De films variëren van een zomerse komedie tot een ontroerend vissersdrama. Voorafgaand aan de films vertelt Adwin de Kluyver steeds iets over de aantrekkingskracht van eilanden en wat wij mensen met de stukken land temidden van water doen. Tussendoor is er alle tijd om Vlieland zelf te gaan ontdekken.

Arrangement
Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Het Loodshotel, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht – bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €215 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag vanaf €44 voor een eenpersoonskamer.

Ontvang 30% korting op je bootticket
Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tip
Vindt u het arrangement te kort? Dan kunt u bij een midweek meestal ook eerder komen om extra te genieten van Vlieland. Geef dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

WeekendProgramma AProgramma B
Vrijdag19:0021:30 – 23:45
Zaterdag10:00 – 15:00 – 19:15 – 23:3012:30 – 17:00 – 21:30
Zondag14:0011:00

Het volledige programma zien? Log dan in als Sleutelhouder.

wo 5 t/m vr 7 juni
1 midweek
filmfestival

Door Dik en Dun

Geniet van de voorzomer op Vlieland én van een midweek in juni met de mooiste en ontroerendste films over vriendschappen.

Uitverkocht info
vr 28 t/m zo 30 juni
1 weekend
filmfestival

Nederlands Kampeerfilmfestival

Onze feestelijke seizoensafsluiter én leukste begin van de zomervakantie: het Nederlands Kampeerfilmfestival; met films over kamperen, slapen in tenten en…

Laatste plaatsen info
vr 4 okt t/m zo 10 nov
Locatie: Zaal 1 4 midweken6 weekenden
filmfestival

Het Spannende Noorden

Het filmfestivalseizoen begint traditioneel in oktober en november met de spannendste Scandinavische drama's en thrillers.

vr 15 nov t/m zo 1 dec
1 midweek3 weekenden
filmfestival

Naar het Zuiden

Voor iedereen die behoefte heeft aan wat zon overwinteren we in november in Zuid-Europa en kozen we de mooiste films…

vr 6 t/m zo 15 december
2 weekenden
filmfestival

IDFA op Vlieland

Kom in december een weekend kijken naar documentaires van wereldklasse en ondertussen uitwaaien en ontspannen op een waddeneiland.