filmfestival

Naar Buiten

Beleef in april de mooiste verhalen van het platteland en geniet ondertussen van de frisse eilander buitenlucht.

drie weekenden en twee midweken vr 5 t/m zo 21 april

Prachtige filmische landschappen, ontroerende verhalen en heel veel gezonde buitenlucht. Seasons Magazine en Podium Vlieland organiseren in april speciaal voor de liefhebbers van programma’s als ‘Ik vertrek’ of ‘Droomhuis gezocht’ drie filmweekenden en twee filmmidweken.

Drie dagen lang vertonen we onder de titel ‘Naar Buiten’ films over leven op het platteland; over kleine gemeenschappen te midden van de grote, eindeloze natuur; over botsingen tussen dorpelingen en stedelingen. Soms betekent dat plattelandsleven een idyllisch bestaan, maar soms is het ook een kwestie van overleven. Uiteraard is er in het programma ook veel ruimte om zelf naar buiten te gaan en te genieten van de Vlielander natuur. De films variëren van een vermakelijke tragikomedie, een aangrijpend drama tot een hartverwarmende feelgoodfilm. Filmprogrammeur Adwin de Kluyver leidt de films steeds kort in.

Tussen de voorstellingen in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland – volgens Monique van de Ven de mooiste bioscoop van Nederland en door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste, kleine theaters – is er alle tijd voor een stevige wandeling langs strand of wad, een rondje eiland per fiets, een drankje in een strandtent met uitzicht op zee of lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

Arrangement
Podium Vlieland en Seasons Magazine bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, het Loodshotel en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €209 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €44 voor een eenpersoonskamer.

Ontvang 30% korting op je bootticket
Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tip
Vindt u het arrangement te kort? Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland. Geef dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

WeekendProgramma AProgramma B
Vrijdag19:3021:30 – 23:15
Zaterdag10:00 – 15:00 – 19:15 – 23:3012:30 – 17:00 – 21:30
Zondag13:4511:00
MidweekProgramma
Woensdag21:15
Donderdag10:30 – 16:30 – 20:30
Vrijdag10.30 – 13.45

Het volledige programma zien? Log dan in als Sleutelhouder.

vr 23 feb t/m vr 1 mrt
1 midweek1 weekend
filmfestival

Naar de Wildernis

Een filmfestival speciaal voor de liefhebbers van overdonderende landschappen, spectaculaire natuurbeelden en ontroerende verhalen. Is er een betere plek om…

vr 1 t/m zo 3 maart
1 weekend
filmfestival

Aan het Hof

Hoe kun je het voorjaar mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol koninklijke kostuumdrama’s en lange strandwandelingen.…

vr 8 t/m zo 24 maart
2 midweken3 weekenden
filmfestival

De Eenzame Speurder

In maart bieden we drie dagen spanning met de beste politiedrama’s en tussendoor lekker ontspannen in de Vlielander natuur. We…

wo 15 t/m vr 17 mei
1 midweek
filmfestival

Op Reis

Geniet van de voorzomer op Vlieland én van een midweek in mei met roadmovies met een hoog feelgoodgehalte. Terug op…

wo 5 t/m vr 7 juni
1 midweek
filmfestival

Door Dik en Dun

Geniet van de voorzomer op Vlieland én van een midweek in juni met de mooiste en ontroerendste films over vriendschappen.…