filmfestival

Het Regenboog Filmfestival

Tegen het einde van de winter en vlak voor het begin van de lente organiseert Podium Vlieland voor de tiende keer een Regenboog Filmweekend vol lhbti+-verhalen.

een weekend vr 2 t/m zo 4 februari

Tijdens het Regenboog Filmfestival kun je genieten van de leukste, mooiste en ontroerendste lhbti+films. Traditiegetrouw is theaterdocent, regisseur en recensent Gooitsen Eenling de gastheer.

Tussen de vertoningen door in het, volgens Monique van de Ven, mooiste filmhuis van Nederland, is er volop tijd om Vlieland te voet of per fiets te verkennen. En wat te denken van een goed gesprek op een terras met uitzicht op zee of in één van de restaurantjes en café ’s in de Dorpsstraat? Kortom, alle ingrediënten voor een weekend vol cultuur en natuur zijn aanwezig. Om er eens helemaal uit te zijn.

Arrangement
Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vier uitstekende hotels – Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, het Vlielandhotel, Hotel Zeezicht en het Loodshotel. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €209 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €44 voor een eenpersoonskamer.

Ontvang 30% korting op je bootticket
Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tip
Vindt u het arrangement te kort? Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland. Geef dit duidelijk aan in uw aanvraag.

WeekendProgramma AProgramma B
Vrijdag19:0021:30 – 23:45
Zaterdag10:00 – 15:00 – 19:15 – 23:3012:30 – 17:00 – 21:30
Zondag14:0011:00

Het volledige programma zien? Log dan in als Sleutelhouder.

vr 28 t/m zo 30 juni
1 weekend
filmfestival

Nederlands Kampeerfilmfestival

Onze feestelijke seizoensafsluiter én leukste begin van de zomervakantie: het Nederlands Kampeerfilmfestival; met films over kamperen, slapen in tenten en…

Laatste plaatsen info
vr 4 okt t/m zo 10 nov
Locatie: Zaal 1 4 midweken6 weekenden
filmfestival

Het Spannende Noorden

Het filmfestivalseizoen begint traditioneel in oktober en november met de spannendste Scandinavische drama's en thrillers.

vr 15 nov t/m zo 1 dec
1 midweek3 weekenden
filmfestival

Naar het Zuiden

Voor iedereen die behoefte heeft aan wat zon overwinteren we in november in Zuid-Europa en kozen we de mooiste films…

vr 6 t/m zo 15 december
2 weekenden
filmfestival

IDFA op Vlieland

Kom in december een weekend kijken naar documentaires van wereldklasse en ondertussen uitwaaien en ontspannen op een waddeneiland.

vr 20 dec t/m zo 5 jan
2 weekenden
filmfestival

Smakelijk Eten

Hoe kun je het jaar beter afsluiten óf beginnen dan met een portie heerlijke feelgoodfilms. Eind december en begin januari…