filmfestival

Nederlands Kampeerfilmfestival

Onze feestelijke seizoensafsluiter én leukste begin van de zomervakantie: het Nederlands Kampeerfilmfestival; met films over kamperen, slapen in tenten en een openluchtbioscoop in de duinen.

een weekend vr 28 t/m zo 30 juni

Daar is ie weer, onze vrolijke, zomerse afsluiter van het filmfestivalseizoen. Na het enorme succes van de vorige jaren organiseren Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk, eind juni de twaalfde editie van het Nederlands Kampeerfilmfestival. Het festival is de perfecte combinatie van kamperen en cultuur. Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken we naar de mooiste films over kamperen en vakanties. Overdag in de zaal van Podium Vlieland en bij mooi weer ’s avonds in de openluchtbioscoop in de duinen.

In alle films op het Nederlands Kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten, vakantiehuisjes, rugzakken, kampvuren en andere kampeerverschijnselen. En tussen de vertoningen is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, heerlijk zwemmen in zee of lekker eten en borrelen in De Bolder, het grand café van Stortemelk.

Arrangement
Samen met kampeerterrein Stortemelk biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmfestival aan. Twee overnachtingen in een comfortabel bed in een volledig ingerichte tunnel- of pyramidetent (compleet met keuken, gas en elektra), een huurfiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €179 per persoon op basis van minimaal twee personen per tent. Bij solo gebruik van de tent geldt een eenpersoonstoeslag van €39. Voor €10 per persoon per nacht extra (bij tweepersoons bezetting) is er een luxere tent beschikbaar. Een slaapzak, kussensloop, hand- en theedoek kunt u zelf meenemen. Of huren via www.linnenservicevlieland.nl of www.visitvlieland.com. Langer blijven? Vanaf €39 per persoon kunt u uw verblijf een nacht verlengen. Voor een verblijf op kampeerterrein Stortemelk geldt een gemeentelijke toeristenbelasting van €2,20 per persoon per nacht.

Zelf verblijf regelen in hotel, appartement, eigen tent of huisje kan ook. Een los passe-partout voor het kampeerfilmfestival kost €70.

Ontvang 30% korting op je bootticket
Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

OM HET BOEKINGSKADER UIT TE KLAPPEN EN EEN KEUZE TE MAKEN UIT DE HOTELS KLIKT U HIERBOVEN OP DE DATUM MET HET PIJLTJE.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

WeekendProgramma AProgramma B
Vrijdag22:30
(19.30 bij slecht weer)
22:30
(22.00 bij slecht weer)
Zaterdag11:30 – 15:30 – 22:30
(19.30 bij slecht weer)
13:30 – 17:30 – 22:30
(22.00 bij slecht weer)
Zondag14:1512:00

Het volledige programma zien? Log dan in als Sleutelhouder.

vr 4 okt t/m zo 10 nov
Locatie: Zaal 1 4 midweken6 weekenden
filmfestival

Het Spannende Noorden

Het filmfestivalseizoen begint traditioneel in oktober en november met de spannendste Scandinavische drama's en thrillers.

vr 15 nov t/m zo 1 dec
1 midweek3 weekenden
filmfestival

Naar het Zuiden

Voor iedereen die behoefte heeft aan wat zon overwinteren we in november in Zuid-Europa en kozen we de mooiste films…

vr 6 t/m zo 15 december
2 weekenden
filmfestival

IDFA op Vlieland

Kom in december een weekend kijken naar documentaires van wereldklasse en ondertussen uitwaaien en ontspannen op een waddeneiland.

vr 20 dec t/m zo 5 jan
2 weekenden
filmfestival

Smakelijk Eten

Hoe kun je het jaar beter afsluiten óf beginnen dan met een portie heerlijke feelgoodfilms. Eind december en begin januari…

vr 10 t/m zo 26 januari
3 weekenden
filmfestival

De Eilanden van Goed en Kwaad

Kom in januari drie dagen eilandhoppen in de filmzaal met de mooiste en ontroerendste zoutwaterverhalen en waai ondertussen uit op…