Naar Het Strand

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren:

Films met zand tussen de tenen

Eén eiland, drie dagen, zes films
7 t/m 16 januari

vrijdag 14 januari, 2022 14:30

HELAAS IS ER WOENSDAG 12 JANUARI GEEN DUIDELIJKHEID GEKOMEN OF WIJ KOMEND WEEKEND ALS THEATER WEER OPEN MOGEN. OMDAT DONDERDAG 13 JANUARI AL AF WILLEN REUZEN NAAR VLIELAND ZIJN WIJ TOT ONS GROTE VERDRIET GENOODZAAKT OM KOMEND FILMWEEKEND AF TE BLAZEN. WIJ HOPEN VRIJDAG 14 JANUARI TE HOREN OF WIJ ONZE FILMFESTIVALS SNEL WEER KUNNEN HERVATTEN.

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland nemen u aan het begin van 2022 tijdens twee filmweekenden en een midweek mee naar het strand. We slenteren door het zand en ontdekken verhalen over vissers, een paleontologe, een strandtenthoudster, zonaanbidders en een vogelwachter. Het zijn films – variërend van een aangrijpend drama tot een ontroerende Nederlandse tragikomedie – waarin strandromantiek samengaat met het soms harde bestaan aan de kust. Ontroerende verhalen vol prachtige natuurbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Helaas gelden er weer nieuwe coronamaatregelen en dat betekent dat we met een aangepast programma zullen werken. Omdat de 1,5 meter regel weer is ingevoerd en wij tot slechts 17.00 uur films mogen vertonen, gaan we in het weekend op twee locaties films kijken – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. De midweek vindt gewoon plaats in de zaal van Podium Vlieland. Bezoekers krijgen informatie over het nieuwe dagprogramma en de locatie waar ze film gaan kijken.

Fortuna Vlieland is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer. Mocht er in januari nog sprake zijn van een avondlockdown dan bieden alle hotels afhaal- en bezorgmogelijkheden om toch nog gezellig en lekker te kunnen eten.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tijdschema Naar het strand
filmweekend 14 t/m 16 januari
Groep A en B kijken in Podium Vlieland, groep C in Fortuna Vlieland.
Tijden worden later bekend gemaakt.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Picciridda_st_10_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina