Naar de Kust - de midweek

Podium Vlieland presenteert:

Films met zeezicht

Eén eiland, drie dagen, zes films
10 t/m 12 mei

woensdag 10 mei, 2023 21:15

Goudgele stranden, ruige kliffenkusten, een slaperig vissersdorpje, een drukke badplaats. Podium Vlieland neemt iedereen die behoefte heeft aan wat zand tussen de tenen (in de filmzaal én op het eiland) mee op reis langs een reeks bestemmingen met zeezicht. Van een verlaten strand in Nieuw-Zeeland tot een loom mediterraan eiland, van een zwoel Frans vakantieparadijs tot de grillige Britse kust. Het zijn films – variërend van een aangrijpend drama tot een ontroerende klassieker - waarin strandromantiek samengaat met het soms harde bestaan aan de kust. Ontroerende verhalen vol prachtige natuurbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Samen met vier uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €209. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit festival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

NB Het programma van dit weekend is hetzelfde als in november 2022. Wegens grote belangstelling herhalen we dit thema nog eenmaal.

Aanvangstijden Naar de Kust - de midweek

Woensdag
21.15 uur

Donderdag
10.30 uur
16.00 uur
20.30 uur

Vrijdag
10.30 uur
13.45 uur

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Madre_st_7_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina