Naar Het Strand

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren:

Films met zand tussen de tenen

Eén eiland, drie dagen, zes films
7 t/m 16 januari
een midweek, twee weekenden

vrijdag 7 januari, 2022 19:00
woensdag 12 januari, 2022 21:30
vrijdag 14 januari, 2022 19:00

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland nemen u aan het begin van 2022 tijdens twee filmweekenden en een midweek mee naar het strand. We slenteren door het zand en ontdekken verhalen over vissers, een paleontologe, een strandtenthoudster, zonaanbidders en een vogelwachter. Het zijn films – variërend van een aangrijpend drama tot een ontroerende Nederlandse tragikomedie – waarin strandromantiek samengaat met het soms harde bestaan aan de kust. Ontroerende verhalen vol prachtige natuurbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

De afgelopen periode hebben we op twee locaties films vertoond – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Omdat we in de theaterzalen niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden, gaan we per oktober 2021 weer samen film kijken in de gezellige, warme rode zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat. Dat betekent dat we groepen gaan samenvoegen. Mensen die kiezen of gekozen hebben voor het C-programma in Fortuna Vlieland gaan naar programma A in Podium Vlieland. Programma D in Fortuna Vlieland worden samengevoegd met groep B in Podium Vlieland. Dit geldt alleen voor de weekenden. In de midweken vertoonden we al alleen in de zaal van Podium Vlieland.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tijdschema Naar het strand
7 t/m 16 januari
woensdag t/m vrijdag
vrijdag t/m zondag
NB alle vertoningen vinden weer plaats in de zaal van Podium Vlieland.

woensdag en vrijdag
19.30 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.15 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A/C) en 12.45 uur (B/D)
15.00 uur (A/C) en 17.00 uur (B/D)
19.00 uur (A/C) en 21.30 uur (B/D)
23.30 uur (A/C)

Vrijdag en zondag
11.00 uur (B/D) en 13.45 uur (A/C)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Picciridda_st_10_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina