Naar Het Strand

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren:

Films met zand tussen de tenen

Eén eiland, drie dagen, zes films
7 t/m 16 januari
een midweek, twee weekenden

vrijdag 7 januari, 2022 19:00
woensdag 12 januari, 2022 21:30
vrijdag 14 januari, 2022 19:00

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland nemen u aan het begin van 2022 tijdens twee filmweekenden en een midweek mee naar het strand. We slenteren door het zand en ontdekken verhalen over vissers, een paleontologe, een strandtenthoudster, zonaanbidders en een vogelwachter. Het zijn films – variërend van een aangrijpend drama tot een overweldigende waddendocumentaire – waarin strandromantiek samengaat met het soms harde bestaan aan de kust. Ontroerende verhalen vol prachtige natuurbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in groep C en D gaan hier naar de film. Wanneer de 1,5 meter-regels komen te vervallen, kijken we als vanouds gezellig samen in de zaal van Podium Vlieland.

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Tijdschema Naar het strand
7 t/m 16 januari
woensdag t/m vrijdag
vrijdag t/m zondag
In de weekenden kijken groep C en D film in de theaterzaal van Fortuna Vlieland, in de midweek vertonen we op de tijden van groep B.

woensdag en vrijdag
19.30 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.15 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.00 uur (A/C) en 12.30 uur (B/D)
15.00 uur (A/C) en 17.00 uur (B/D)
19.00 uur (A/C) en 21.30 uur (B/D)
23.30 uur (A/C)

Vrijdag en zondag
11.00 uur (B/D) en 14.00 uur (A/C)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Picciridda_st_10_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina