Het Nederlands Kampeerfilmfestival

Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk presenteren:

Films over kamperen, slapen in tenten

Eén eiland, drie dagen, vijf films

vrijdag 19 juni, 2020 22:30
vrijdag 26 juni, 2020 22:30

Na het enorme succes van de vorige jaren organiseren Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk, in juni de zevende editie van het Nederlands Kampeerfilmfestival.

Het festival is de perfecte combinatie van kamperen en cultuur. Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken naar de mooiste films over kamperen. Overdag in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland en ‘s avonds met een openluchtvoorstelling in de duinen.

Een huishoudster van een welgestelde familie klimt in een camper van een onbekende en gaat voor het eerst op reis, twee buitenbeentjes maken een avontuurlijke kampeerreis langs de Amerikaanse oostkust, een vader en dochter trekken na een wereldwijde ramp met een tent door de bossen, twee bewoners van een Frans stacaravanpark ontwikkelen warme gevoelens voor elkaar, en er is iets niet pluis op de Vlaamse naturistencamping. In alle films op het Nederlands Kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten, caravans, campers, rugzakken, kampvuren en andere kampeerverschijnselen.

Tussen de vertoningen is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, lekker zwemmen in zee of lekker eten en borrelen in De Bolder, het grand café van Stortemelk. Op vrijdag- en zaterdagavond vertonen we in Zaal 2, onze openluchtbioscoop in de duinen bij de jachthaven, twee bijzondere feelgoodfilms. Bij slecht weer wijken we uit naar Zaal 1 in Podium Vlieland.

Samen met kampeerterrein Stortemelk biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmfestival aan. Twee overnachtingen in een comfortabel bed in een volledig ingerichte De Waard-tent (type Vergrote Zilvermeeuw en Pyramidetent, compleet met keuken, gas en elektra), een huurfiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €149 per persoon op basis van minimaal twee personen per tent. Slaapt u met vier personen in een tent dan kost dit arrangement €139. Een slaapzak, kussensloop, hand- en theedoek kunt u zelf meenemen. Of huren via www.linnenservicevlieland.nl of www.visitvlieland.com. Langer blijven? Voor €27,50 per persoon kunt u uw verblijf een nacht verlengen.

Zelf verblijf regelen in hotel, appartement, eigen tent of huisje kan ook. Een los passe-partout voor het kampeerfilmfestival kost €60.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden

Vrijdag 19 en 26 juni
22.30 uur (groep A en B) in zaal 2 (openluchtbioscoop)
Bij slecht weer 19.30 uur (groep A) en 21.45 uur (groep B) in zaal 1 in Podium Vlieland

Zaterdag 20 en 27 juni
11.00 uur (groep A) en 13.00 uur (groep B) in zaal 1
15,30 uur (A) en 17.30 (A) uur in zaal 1
22.30 uur (A en B) in zaal 2 (openluchtbioscoop)
Bij slecht weer 19.30 uur (A) en 21.30 uur (B) in zaal 1

Zondag 21 en 28 juni
11.30 uur (B) en 14.00 uur (A) in zaal 1

NB Bij minder dan 56 deelnemers organiseren we dit filmweekend met één groep. In dat geval houden we de aanvangstijden voor groep B aan. Mocht dit het geval zijn dan krijgt u tijdig bericht van ons.

Huurtent op Stortemelk
Kampeerterrein Stortemelk ligt in de duinen direct aan het Noordzeestrand.
Filmweekendprijs € 149,= pp, 2p in de tent
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p in de tent.
Weekend te kort? Extra nacht: € 27,50,= p.p.p.n.

Podium Vlieland presenteert:

Filmweekend Nederlands Kampeerfilmfestival     

vrijdag 19 juni - zondag 21 juni 2020
programma A programma B
Boek NU
Huurtent op Stortemelk
Programma A
Boek NU
Huurtent op Stortemelk
Programma B


Podium Vlieland presenteert:

Filmweekend Nederlands Kampeerfilmfestival     

vrijdag 26 juni - zondag 28 juni 2020
programma A programma B
Boek NU
Huurtent op Stortemelk
Programma A
Boek NU
Huurtent op Stortemelk
Programma B

Voor dit filmweekend hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmweekend. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Tip: Vindt u een weekend te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/526089_10151187964263688_500675956_n.jpg

« terug naar de vorige pagina