Het Nederlands Kampeerfilmfestival

Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk presenteren:

Films over kamperen, slapen in tenten

Eén eiland, drie dagen, vijf films

vrijdag 30 juni, 2023 22:30

Daar is ie weer, onze vrolijke, zomerse afsluiter van het filmweekendenseizoen. Na het enorme succes van de vorige jaren organiseren Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk, eind juni de elfde editie van het Nederlands Kampeerfilmfestival. Het festival is de perfecte combinatie van kamperen en cultuur. Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken we naar de mooiste films over kamperen. Overdag in de zaal van Podium Vlieland en bij mooi weer ‘s avonds in de openluchtbioscoop in de duinen.

Een dwarse puberdochter moet mee naar de camping en beleeft een zomerliefde. Een bergbeklimmer ontdekt een camera met unieke historische beelden en gaat naar de Himalaya. Twee oude geliefden treffen elkaar in de middle of nowhere op de camping. Twee Italiaanse families beleven in een vakantiehuis een plotselinge verrassing. Een dochter blikt terug op een jeugdvakantie met haar vader aan zee. In alle films op het Nederlands Kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten, campers, caravans, vakantiehuisjes, rugzakken, kampvuren, zomerliefdes, campingdisco’s en andere kampeerverschijnselen. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de vertoningen is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, lekker zwemmen in zee of lekker eten en borrelen in De Bolder, het grand café van Stortemelk.

Samen met kampeerterrein Stortemelk biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmfestival aan. Twee overnachtingen in een comfortabel bed in een volledig ingerichte tunnel- of pyramidetent (compleet met keuken, gas en elektra), een huurfiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €174 per persoon op basis van minimaal twee personen per tent. Bij solo gebruik van de tent geldt een eenpersoonstoeslag van €39. Voor €10 per persoon per nacht extra is er een luxere tent beschikbaar. Een slaapzak, kussensloop, hand- en theedoek kunt u zelf meenemen. Of huren via www.linnenservicevlieland.nl of www.visitvlieland.com. Langer blijven? Vanaf €35 per persoon kunt u uw verblijf een nacht verlengen.

Zelf verblijf regelen in hotel, appartement, eigen tent of huisje kan ook. Een los passe-partout voor het kampeerfilmfestival kost €70.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden
30 juni t/m 2 juli

Vrijdag
OPGELET, WEGENS VERWACHTE REGEN IS DE VERTONING VRIJDAGAVOND BINNEN.
19.30 uur (groep A) en 22.00 uur (groep B) in zaal 1 in Podium Vlieland

Zaterdag
11.00 uur (A) en 13.00 uur (B) in zaal 1
15,30 uur (A) en 17.30 uur (B) in zaal 1
22.30 uur (Openluchtbios), bij slecht weer 20.00 uur (groep A) en 22.00 uur (groep B) in zaal 1 in Podium Vlieland

Zondag
12.00 uur (B) en 14.00 uur (A) in zaal 1

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/526089_10151187964263688_500675956_n.jpg

« terug naar de vorige pagina