Podium Vlieland is het filmhuis, het theater en de ijssalon van Vlieland. ’s Winters organiseren we vooral festivals en ’s zomers verkopen we weer veel ijs. Voor het Podium zijn we per 1 juli op zoek naar twee enthousiaste algemeen medewerkers voor 32 – 36 uur per week.

De taken:

Je verkoopt in de ijssalon met veel enthousiasme en gevoel voor hygiëne, kwaliteit en service. De klant staat centraal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede presentatie. Niet alleen van jezelf, maar ook van de ijsvitrines! Dit houdt in dat het schoonmaken, inrichten en bijvullen van de ijsvitrines tot jouw taken behoort.

Je bent gastvrouw of gastheer van onze culturele evenementen (theater, film, concerten). Je ontvangt de gasten en artiesten hartelijk, verkoopt kaartjes en verzorgt de koffie, thee en drankjes. Je bedient de apparatuur in de filmzaal en maakt tussendoor en na afloop de zaal en het sanitair schoon. Je bent het visitekaartje van ons filmhuis/theater dus je bent opgewekt, klantvriendelijk, vindt het leuk om met mensen om te gaan en maakt graag een praatje.

Wat bieden we:

– Een contract voor 32 – 36 uur per week.

– Betaling boven lonen Horeca CAO.

– Huisvesting op Vlieland (kamer met eigen sanitair plus gedeelde keuken). Neem hier alvast een kijkje.

– Een afwisselende baan in een dynamisch, creatief bedrijf op een prachtig eiland.

– Volop mogelijkheden om eigen verantwoordelijkheden te ontwikkelen.

Solliciteren

Stuur een mail naar info@podiumvlieland.nl met een motivatie, een cv en een foto. Ervaring in horeca of cultuursector is een pre.