Het Regenboog Filmfestival

Podium Vlieland presenteert:

De leukste en ontroerendste lhbti+verhalen

Eén eiland, drie dagen, zes films
2 t/m 4 februari

vrijdag 2 februari, 2024 19:00

Zo tegen het einde van de winter en vlak voor het begin van de lente organiseert Podium Vlieland voor de tiende keer een Regenboog Filmweekend. Je kunt daar genieten van de leukste, mooiste en ontroerendste lhbti+films. Traditiegetrouw is theaterdocent, regisseur en recensent Gooitsen Eenling de gastheer. Het volledige programma van het festival maken we begin december bekend. agenda/overzicht”>agenda.

Tussen de vertoningen door in het, volgens Monique van de Ven, mooiste filmhuis van Nederland, is er volop tijd om Vlieland te voet of per fiets te verkennen. En wat te denken van een goed gesprek op een terras met uitzicht op zee of in één van de restaurantjes en café ’s in de Dorpsstraat? Kortom, alle ingrediënten voor een weekend vol cultuur en natuur zijn aanwezig. Om er eens helemaal uit te zijn.

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vier uitstekende hotels – Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, het Vlielandhotel, Hotel Zeezicht en het Loodshotel. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €209 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €44 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Blue-Jean_st_10_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina