Op expeditie

Podium Vlieland presenteert:

De mooiste avonturenverhalen

Eén eiland, twee schrijvers, drie dagen, zes films
25 t/m 27 februari

vrijdag 25 februari, 2022 13:00

OPGELET: WEGENS HET VERVALLEN VAN DE ANDERHALVE METERREGELS IS DIT EERST UITVERKOCHTE WEEKEND NU WEER TE BOEKEN.

We gaan een weekend op expeditie. In zes films klimmen we naar grote hoogtes, zeilen we over de oceanen en reizen naar de koude uiteinden van de aarde. Schrijvers Toine Heijmans en Adwin de Kluyver leiden de films in en geven elk een lezing. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Adwin de Kluyver neemt in ‘Niemandsland’ de lezer mee op een meeslepende literaire ontdekkingsreis richting de Zuidpool. In een korte lezing zal hij vertellen over het heroïsche tijdperk van de Antarctische ontdekkingsreizen en over zijn eigen zeiltocht naar Antarctica. Toine Heijmans vertelt in zijn roman ‘Zuurstofschuld’ het adembenemende verhaal van klimvrienden Lenny en Walter, die hun dromen najagen in de Alpen en de Himalaya, en daarmee hun lot bezegelen. Ze dragen de verhalen van de grote alpinisten met zich mee, en zoeken samen een manier om geschiedenis te schrijven. Tijdens zijn lezing zal Heijmans vertellen over wat de bergen met de mens doen, en wat de mens doet met de bergen.

Vragen over de coronamaatregelen? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vier uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotel Doniastate, Hotelletje de Veerman en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Programma film- en boekenweekend Op Expeditie

Vrijdag
14.00 uur (groep A), 17.00 uur (groep B)
19.15 uur (groep A), 22.00 uur (groep B)

Zaterdag
10.00 uur (A), 12.45 uur (B)
15.30 uur (A), 17.30 uur (B)
19.30 uur (A), 22.00 uur (B)

Zondag
10.30 uur (A), 13.30 uur (B)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/nordwand13.jpg

« terug naar de vorige pagina