Leve de Liefde

Podium Vlieland en Zin Magazine presenteren:

Films voor romantische zielen

9 t/m 20 februari
twee midweken en twee weekenden

Drie dagen natuur en cultuur op Vlieland

woensdag 9 februari, 2022 13:00
vrijdag 11 februari, 2022 13:30
woensdag 16 februari, 2022 13:00
vrijdag 18 februari, 2022 13:30

Hoe kun je de liefde mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol cultuur en natuur. Speciaal voor de liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische films organiseren Zin Magazine en Podium Vlieland twee filmweekenden en twee filmmidweken waarin liefde en relaties een hoofdrol spelen. Uiteraard is zo’n weekendje goed voor de eigen relatie, maar minstens zo leuk is het om met vriendinnen (of vrienden) het leven en de liefde eens door te nemen!

Toevallige ontmoetingen, gestolen blikken, gevaarlijke verleidingen, nieuwe liefdes, oude liefdes, ware liefdes. Een echtpaar besluit nadat het laatste kind het huis heeft verlaten weer te gaan daten, een zestiger wil zijn grote jeugdliefde nog eens herbeleven, een gehaaide koppelaarster valt zelf voor de verkeerde, tijdens een gijzeldrama bloeit een romance op tussen een beroemde operazangeres en een mysterieuze zakenman. De films tijdens het festival variëren van een volwassen romantische komedie tot een heerlijke kostuumfilm en van een aangrijpende muzikale documentaire tot een ontroerend relatiedrama. Filmcriticus Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard is dit uitje goed voor de eigen relatie, maar minstens zo leuk is het om met vriendinnen het leven en de liefde eens door te nemen! Tussen de voorstellingen in de sfeervolle zalen van Podium Vlieland – volgens Monique van de Ven de mooiste bioscoop van Nederland en door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste, kleine theaters - is er alle tijd voor een romantische strandwandeling, een rondje eiland per fiets, een goed gesprek over de relatie op een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of kijk elkaar eens diep in de ogen in een van de restaurantjes en cafés in de Dorpsstraat.

In februari is nog sprake van 1,5 meter regels en dus gaan we tijdelijk op twee locaties films kijken – groep A en B in Podium Vlieland en groep C in brouwerij Fortuna Vlieland. Fortuna Vlieland is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien. 

Vragen over de coronamaatregelen? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Podium Vlieland en Zin Magazine bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, Hotel Doniastate en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden Romantisch Filmweekend en -midweek

Filmweekend
OPGELET: WEGENS HET VERVALLEN VAN DE MIDDAGBOOT VAN 16.50 UUR OP ZONDAG IS HET PROGRAMMA OP DIE DAG GEWIJZIGD. IEDEREEN DIE DE BOOT VAN 11.50 UUR NEEMT KAN OM 9.15 UUR FILM KIJKEN IN PODIUM VLIELAND (GROE A) EN FORTUNA VLIELAND (GROEP B). MENSEN DIE TOT MAANDAG BLIJVEN KUNNEN OM 13.30 UUR NAAR DE FILM IN PODIUM VLIELAND.

Vrijdag
19.00 uur (A) en 21.30 uur (B)
23.30 uur (B)

Zaterdag
10.00 uur (A) en 12.15 uur (B)
14.30 uur (A) en 16.45 uur (B)
19.00 uur (A) en 21.20 uur (B)
23.30 uur (A)

Zondag
9.15 uur (groep A in Podium, groep B in Fortuna) en 13.30 uur (blijvers tot maandag in Podium)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/An-Unexpected-Love_st_7_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina