IDFA op Vlieland (BESLOTEN GROEP)

Podium Vlieland presenteert:

BESLOTEN WEEKEND

Documentaires kijken, uitwaaien en ontspannen

Eén eiland, drie dagen, vijf docu’s

1 t/m 10 december
twee weekenden

vrijdag 1 december, 2023 17:00
vrijdag 8 december, 2023 17:00

LET OP: DEZE WEEKENDEN ZIJN ALLEEN TE BOEKEN DOOR RELATIES, DIKKE VRIENDEN EN MEDEWERKERS VAN IDFA.

IDFA op Vlieland verrast je ook dit jaar weer met een bijzondere selectie van vijf geëngageerde, cinematografisch interessante documentaires. We vertonen de publieksfavorieten en prijswinnaars van het IDFA, het grootste documentairefestival ter wereld, en ontvangen bijzondere gasten.

De vertoningen vinden plaats in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland. De brouwerij is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien.

OPGELET: De filmtitels worden bekend gemaakt zodra IDFA het programma rond heeft.

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vier uitstekende hotels – Hotel Seeduyn, Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de beste documentaires vanaf €209 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag vanaf €44 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Idfa1.jpg

« terug naar de vorige pagina