Horen en Zien

Podium Vlieland presenteert:

Heerlijke, muzikale feelgoodfilms

15 t/m 19 december, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films
Een midweek of een weekend

woensdag 15 december, 2021 21:30
vrijdag 17 december, 2021 19:00

Een Britse tiener ontleent troost aan de songs van Springsteen. Een stel Schotse tieners willen naar een mythisch feest. De zanger van de Beach Boys ontmoet de liefde van zijn leven. Een vader en dochter beginnen samen een band. Vier Australische meiden groeien uit tot soulsensatie. En een stel achtergebleven vrouwen van militairen vinden troost bij elkaar in een popkoor.

Speciaal voor de liefhebbers van klinkende cinema kozen we de lekkerste muziekfilms van de afgelopen jaren uit, van een ontroerende tragedie tot een paar heerlijke feelgoodkomedies. Alle films zijn van uitzonderlijke klasse, allemaal prijswinnend en vrijwel allemaal nog niet eerder te zien geweest. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in groep C en D gaan hier naar de film. Wanneer de 1,5 meter-regels komen te vervallen, kijken we als vanouds gezellig samen in de zaal van Podium Vlieland

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend en -midweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets! Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend en midweek Horen en Zien
15 t/m 19 december
Vrijdag t/m zaterdag
Woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C en D vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden), tijdens de midweek vertonen we op de tijden van groep B.

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.30 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A/C) en 13.00 uur (B/D)
15.30 uur (A/C) en 17.30 uur (B/D)
19.30 uur (A/C) en 21.30 uur (B/D)
23.20 uur (A/C)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B/D) en 14.00 uur (A/C)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/hearts-beat-loud-7.jpeg

« terug naar de vorige pagina