Horen en Zien

Podium Vlieland presenteert:

Heerlijke, muzikale feelgoodfilms

15 t/m 19 december, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films
Een midweek of een weekend

woensdag 15 december, 2021 21:30
vrijdag 17 december, 2021 19:00

Een Britse tiener ontleent troost aan de songs van Springsteen. Een stel Schotse tieners willen naar een mythisch feest. De zanger van de Beach Boys ontmoet de liefde van zijn leven. Een vader en dochter beginnen samen een band. Vier Australische meiden groeien uit tot soulsensatie. En een de Latino bewoners van een New Yorkse wijk maken van een bloedhete zomer een muzikaal feestje.

Speciaal voor de liefhebbers van klinkende cinema kozen we de lekkerste muziekfilms van de afgelopen jaren uit, van een ontroerende tragedie tot een paar heerlijke feelgoodkomedies. Alle films zijn van uitzonderlijke klasse, allemaal prijswinnend en vrijwel allemaal nog niet eerder te zien geweest. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

De afgelopen periode hebben we op twee locaties films vertoond – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Omdat we in de theaterzalen niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden, gaan we per oktober 2021 weer samen film kijken in de gezellige, warme rode zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat. Dat betekent dat we groepen gaan samenvoegen. Mensen die kiezen of gekozen hebben voor het C-programma in Fortuna Vlieland gaan naar programma A in Podium Vlieland. Programma D in Fortuna Vlieland worden samengevoegd met groep B in Podium Vlieland. Dit geldt alleen voor de weekenden. In de midweken vertoonden we al alleen in de zaal van Podium Vlieland.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend en -midweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets! Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend en midweek Horen en Zien
15 t/m 19 december
Vrijdag t/m zaterdag
Woensdag t/m vrijdag
NB alle vertoningen vinden weer plaats in de zaal van Podium Vlieland.

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.30 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A/C) en 13.00 uur (B/D)
15.30 uur (A/C) en 17.30 uur (B/D)
19.30 uur (A/C) en 21.30 uur (B/D)
23.20 uur (A/C)

vrijdag en zondag
10.30 uur (B/D) en 13.30 uur (A/C)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/hearts-beat-loud-7.jpeg

« terug naar de vorige pagina