Het Grote Mysterie - de midweek

Podium Vlieland presenteert:

Thrillers vol geheimen

Eén eiland, drie dagen, zes films
7 t/m 9 juni

woensdag 7 juni, 2023 21:15

Spannender dan dit wordt het niet. In juni vertonen we onder de titel Het Grote Mysterie dit seizoen nog één keer films vol verrassende plotwendingen, geheimzinnige ontwikkelingen, onverklaarbare zaken en ingewikkelde puzzels. Speciaal voor de liefhebbers van onze Scandinavische, Britse en politiethriller festivals kozen we zes intens spannende films waarin een groot mysterie centraal staat; van een loeispannende misdaadthriller tot een nagelbijtend familiedrama. Intelligente thrillers waarbij u op het puntje van uw stoel belandt, of van uw stoel valt van verbazing; en waarbij altijd wat te puzzelen valt. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Samen met vier uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit festival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

NB Het programma van dit weekend is hetzelfde als in januari 2023. Wegens grote belangstelling herhalen we dit thema nog eenmaal.

Aanvangstijden Het Grote Mysterie

Woensdag
21:15 uur

Donderdag
10.30 uur
16.00 uur
20.30 uur
22.15 uur

Vrijdag
11.00 uur

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/here-before--lossessione-di-una-madre-nel-film-con-andrea-riseborough-trama-cast-quando-esce-notizie-when-is-the-coming-out-plot.jpg

« terug naar de vorige pagina