Het Grote Mysterie

Podium Vlieland presenteert:

Thrillers vol geheimen

Drie weekenden
13 t/m 29 januari

vrijdag 13 januari, 2023 19:15
vrijdag 20 januari, 2023 19:15
vrijdag 27 januari, 2023 19:15

Spannender dan dit wordt het niet. In januari vertonen we onder de titel Het Grote Mysterie films vol verrassende plotwendingen, geheimzinnige ontwikkelingen, onverklaarbare zaken en ingewikkelde puzzels. Speciaal voor de liefhebbers van onze Scandinavische, Britse en politiethriller festivals kozen we zes intens spannende films waarin een groot mysterie centraal staat; van een loeispannende misdaadthriller tot een nagelbijtend familiedrama. Intelligente thrillers waarbij u op het puntje van uw stoel belandt, of van uw stoel valt van verbazing; en waarbij altijd wat te puzzelen valt. De filmweekenden vinden plaats van 13 tot en met 29 januari. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Samen met vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmfestivals aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit festival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

DEZE WEEKENDEN ZIJN ZO GOED ALS UITVERKOCHT. NOG STEEDS ZIN IN EEN SPANNEND WEEKEND OF MIDWEEK? KIJK DAN EENS BIJ ONZE FESTIVALS MET BRITSE THRILLERS IN MAART.

Aanvangstijden Het Grote Mysterie
De weekenden

Vrijdag
19:15 uur (groep A) en 21.30 uur (groep B)
23.30 uur (B)

Zaterdag
10.30 uur (A) en 12.30 uur (B)
15.00 uur (A) en 17.00 uur (B)
19.30 uur (A) en 21.30 uur (B)
23.15 uur (A)

Zondag
11.00 uur (B) en 14.00 uur (A)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/here-before--lossessione-di-una-madre-nel-film-con-andrea-riseborough-trama-cast-quando-esce-notizie-when-is-the-coming-out-plot.jpg

« terug naar de vorige pagina