Door Dik en Dun

Podium Vlieland presenteert:

De mooiste filmvriendschappen

Eén eiland, drie dagen, vijf films
26 t/m 30 januari
een midweek en een weekend

woensdag 26 januari, 2022 17:00
vrijdag 28 januari, 2022 17:00

HOERA, WE KUNNEN WEER OPEN. EN DAT BETEKENT DAT DE MIDWEEK VAN 26 JANUARI EN HET FILMWEEKEND VAN 28 JANUARI DOORGAAN. GASTEN KRIJGEN NA DE PERSCONFERENTIE VAN DINSDAG ZO SNEL MOGELIJK EEN PROGRAMMA VAN ONS.

Door dik en dun, voor het leven en in nood leer je ze kennen: vrienden. Het thema levert stof op voor de mooiste feelgoodfilms. Een groep leerlingen komt in opstand tegen onderdrukking. Twee buurvrouwen ontwikkelen een giftige vriendschap. Een groep vrouwen neemt een seksistische presentator te grazen. En we volgen het leven van vier Italiaanse vrienden.

Podium Vlieland koos de beste films over vriendschappen uit, van een aanstekelijke komedie tot een ontroerend drama. Het programma is een combinatie van de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Omdat er nog sprake is van 1,5 meter regels dan gaan we tijdelijk in het weekend op twee locaties films kijken – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Fortuna Vlieland is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien. 

Mocht er ten tijde van dit festival nog sprake zijn van een avondlockdown gelden dan bieden wij een aangepast dagprogramma aan met in de midweek zes films en in het weekend vijf films. Alle hotels bieden bij een sluitingstijd van 17.00 uur afhaal- en bezorgmogelijkheden om toch nog gezellig en lekker te kunnen eten.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en -midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer. Mocht er in januari nog sprake zijn van een avondlockdown dan bieden alle hotels afhaal- en bezorgmogelijkheden om toch nog gezellig en lekker te kunnen eten.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken Door dik en dun
26 t/m 30 januari
Iedere vrijdag t/m zaterdag
Iedere woensdag t/m vrijdag

In afwachting van de bekendmaking van de nieuwe coronamaatregelen op 25 januari maken we de exacte aanvangstijden later bekend.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Duelles_st_3_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina