Door Dik en Dun

Podium Vlieland presenteert:

De mooiste filmvriendschappen

Eén eiland, drie dagen, zes films
19 t/m 30 januari
twee midweken, twee weekenden

woensdag 19 januari, 2022 21:30
vrijdag 21 januari, 2022 19:00
woensdag 26 januari, 2022 21:30
vrijdag 28 januari, 2022 19:00

Door dik en dun, voor het leven en in nood leer je ze kennen: vrienden. Het thema levert stof op voor de mooiste feelgoodfilms. Een groep leerlingen komt in opstand tegen onderdrukking. Twee buurvrouwen ontwikkelen een giftige vriendschap. Een groep vrouwen neemt een seksistische presentator te grazen. En een vriend werpt zich op als mantelzorger.

Podium Vlieland koos de beste films over vriendschappen uit, van een aanstekelijke komedie tot een ontroerend drama. Het programma is een combinatie van de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

De afgelopen periode hebben we op twee locaties films vertoond – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Omdat we in de theaterzalen niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden, gaan we per oktober 2021 weer samen film kijken in de gezellige, warme rode zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat. Dat betekent dat we groepen gaan samenvoegen. Mensen die kiezen of gekozen hebben voor het C-programma in Fortuna Vlieland gaan naar programma A in Podium Vlieland. Programma D in Fortuna Vlieland worden samengevoegd met groep B in Podium Vlieland. Dit geldt alleen voor de weekenden. In de midweken vertoonden we al alleen in de zaal van Podium Vlieland.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en -midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken Door dik en dun
19 t/m 30 januari
Iedere vrijdag t/m zaterdag
Iedere woensdag t/m vrijdag
NB alle vertoningen vinden weer plaats in de zaal van Podium Vlieland.

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.45 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A/C) en 13.00 uur (B/D)
15.30 uur (A/C) en 17.30 uur (B/D)
19.30 uur (A/C) en 21.45 uur (B/D)
23.45 uur (A/C)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B/D) en 13.45 uur (A/C)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Duelles_st_3_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina