Door Dik en Dun - de midweken

Podium Vlieland presenteert:

De mooiste filmvriendschappen

Eén eiland, drie dagen, zes films
1 t/m 3 juni
twee midweken

woensdag 1 juni, 2022 21:15

Door dik en dun, voor het leven en in nood leer je ze kennen: vrienden. Het thema levert stof op voor de mooiste feelgoodfilms. Een groep leerlingen komt in opstand tegen onderdrukking. Twee buurvrouwen ontwikkelen een giftige vriendschap. Een groep vrouwen neemt een seksistische presentator te grazen. En we volgen het leven van vier Italiaanse vrienden.

Podium Vlieland koos de beste films over vriendschappen uit, van een aanstekelijke komedie tot een ontroerend drama. Het programma is een combinatie van de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

OPGELET: DE FILMS TIJDENS DEZE MIDWEKEN WAREN EERDER EIND JANUARI TE ZIEN. WEGENS DE AFGELASTING VAN ENKELE VRIENDSCHAPSFESTIVALS DOOR DE CORONALOCKDOWN BIEDEN WE DEZE MIDWEKEN NU OPNIEUW AAN.

Samen met vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en -midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Aanvangstijden midweken Door dik en dun
Woensdag
21.15 uur

Donderdag
11.00 uur
17.00 uur
20.30 uur

Vrijdag
10.30 uur
14.00 uur

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Duelles_st_3_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina