Op Reis

Podium Vlieland presenteert:

De mooiste roadmovies

10 t/m 28 november, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films
drie midweken, drie weekenden

woensdag 10 november, 2021 21:30
vrijdag 12 november, 2021 19:00
woensdag 17 november, 2021 19:00
vrijdag 19 november, 2021 19:00
woensdag 24 november, 2021 21:30
vrijdag 26 november, 2021 19:00

Verre einders, toevallige ontmoetingen, exotische bestemmingen. Per auto, camper en vliegtuig gaan we op reis over verschillende continenten. Speciaal voor iedereen die na alle lockdowns ernstig behoefte heeft aan wat buitenlands avontuur kozen we de mooiste reisfilms van de afgelopen jaren uit. Van tragikomische roadmovie tot een exotische thriller en van een ontroerend reisverslag tot een grenzeloze feelgoodfilm. Uiteraard met prachtige landschapsbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in groep C en D gaan hier naar de film. Wanneer de 1,5 meter-regels komen te vervallen, kijken we als vanouds gezellig samen in de zaal van Podium Vlieland.

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets! Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken Op Reis
10 t/m 28 november
Iedere vrijdag t/m zondag
Iedere woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C en D vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland, tijdens de midweken van 10 en 24 november vertonen we op de tijden van groep B.

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.30 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A/C) en 13.00 uur (B/D)
15.30 uur (A/C) en 17.30 uur (B/D)
20.00 uur (A/C) en 22.00 uur (B/D)
23.45 uur (A/C)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B/D) en 14.00 uur (A/C)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/qurfysj3489d_hero.jpg

« terug naar de vorige pagina