film

En Solitaire

Locatie: Openluchtbioscoop
Regisseur: Christophe Offenstein
Land: Frankrijk
Duur: 1:41

GRATIS film in de openlucht. Zeiler Yann Kermadec ziet zijn droom werkelijkheid worden wanneer hij onverwachts mag starten in de Vendée Globe, de befaamde solozeilwedstrijd om de wereld. Na enkele dagen moet hij noodgedwongen aanmeren om reparaties uit te voeren. Wanneer hij terug vertrekt, ontdekt hij dat hij niet langer alleen aan boord is. Een verstekeling heeft zich in het ruim verborgen. Maar de regels zijn streng: als uitlekt dat Yann niet alleen op de boot is, volgt onmiddellijke diskwalificatie.

,,En Solitaire slaagt er in om ons een race rond de wereld te laten beleven en ons volledig onder te dompelen in deze eenzame uitdaging: ****.” – Mulderville

Voor alle eilanders en badgasten organiseert Podium Vlieland tijdens de zomervakantie iedere zaterdag een GRATIS toegankelijke filmvoorstelling. Bij mooi weer vertonen we in Zaal 2, de openluchtbioscoop in de duinen bij de jachthaven. Bij slecht weer of lage temperaturen wijken we uit naar de overdekte zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat (aanvang 21.30 uur en vol=vol).

Agenda

  • za 20 juli tijd | 22:30 uur locatie | Openluchtbioscoop Tickets